Leds4economy

понеделник, 15 юни 2015 г.

LED-ни страсти с Leds4economy

Любовта към творчеството и усетът за комбинация между цветовете и светлината са градивен елемент в съзнанието на един млад техник от гр. Дупница. Неговото име е Виктор Стаменков и реших да напиша тази статия, поради простата причина, че уважавам изключително много будния дух на този млад българин! Неговите творби, комбинация от светодиодни елементи, майсторство и немалка доза гений будят възхищението на неколцина.

Ежедневието на Виктор е изпълнено с куп задължения. Няма задача, която не може да постигне. Негови колеги и приятели постоянно го засипват със сложни за конструиране и изработка led осветителни тела. Благодарение на Leds4economy и творческия потенциал, с който разполага  - Виктор пред нищо не се спира, за да постигне задачите си.



Прилагам само малка част на снимки на изделията, които той сам е изработил.


Монтаж на фенери с RGB лента, поставяне на лед лунички, спотове, лед ленти, рекламни табели и много други са малка част от портфолиото, което може да направи Виктор! 




Страстта, с която Виктор изработва изделията го прави един от ГОЛЕМИТЕ приятели на Leds4economy и led осветлението, като цяло. 
При нужда от монтаж, изработка или каквото Ви хрумне, свържете се с нас или директно пишете в профила на Виктор във Фейсбук

Няма коментари:

Публикуване на коментар